Aktive børn er glade børn – en rebstige er svaret

En rebstige fører mange nye steder hen (foto: traevarer.dk)

En rebstige fører mange nye steder hen (foto: traevarer.dk)

Børn i voksealderen skal have lov at være aktive, både ude og inde. Så får de brændt en masse krudt af og bliver trætte, så de kan sove om natten. Samtidig er det med til at udvikle både led og muskler – og det er vigtigt. Derudover har de rigtig godt af frisk luft på alle årstider. Så det er bare med at sende dem ud i haven, både sommer og vinter. Børn kan altid finde på noget at lave og underholde sig selv udendørs med bolde, huler og hvad de ellers kan finde. De kan få det meste ude af selv meget simpelt legetøj. Så kan det godt være, at legene de leger også er simple, men det gør ikke så meget, så længe de er underholdt.  Nogle forslag til simpelt legetøj som alligevel kan skabe sjov og glad leg.

 

Rebstige

Rebstigen kan hænges op alle steder udendørs. Op ad muren, på legehuset, i et træ eller lignende. Alt efter hvor I hænger den op, kommer der forskellige lege ud af det. Hænger den på muren, er der én mulighed for at klatre op og lege, at man bryder ind eller kan kravle på væggen ligesom spiderman. Hænger den i træet, kan det være en udfordring, hvem der hurtigst kan komme op ad stigen.

 

Gynge

En gynge er også meget simpelt. Alligevel kan man få mange timer til at gå med at gynge. Det kan være alt lige fra helt almindelig bevægelse frem og tilbage. Det kan også være, hvem der kan gynge højst eller at dreje gyngen rundt og så snurre ud igen. Det er simpelt, men sjovt. Træklodser kan – alt efter hvor store de er – bruges både inde og ude. Er de mindre, er det måske en god idé at holde dem inde og lade børnene bygge med dem. Er de noget større, kan de jo både bruges til at klatre på eller bygge et hus eller lignende.

Du kan finde legetøj til dit aktive barn her!

 

Få mere inspiration:

Skamler får det bedste ud af det moderne hjem

Et vitrineskab er dekorativt i dit hyggelige hjem

Share

Tags: , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.