Bør jeg vælge en altan af glas eller stål?

En klassisk stålaltan (foto minaltan.d)

En klassisk stålaltan (foto minaltan.d)

Hvad du har lyst og råd til, kommer i sidste ende ned til dig selv. Om det er glas eller stål. Her får du et lille overblik over, hvad fordelene og ulemperne er ved et værn af glas og ét af stål.

 

Stål

Stål er helt sikkert den type af værn og gelænder, hvor sikkerheden er størst. Der er flest muligheder i forhold til, hvilke farver og typer du kan få dit gelænder i. Du kan både få i forskellige farver – grøn og grå, og så kan du selv bestemme, om gelænderet skal være simpelt eller snoet. Der er mange muligheder.

Samtidig kan der også være ulemper ved at vælge stål. Det beskytter måske ikke så godt mod blæst, og vælger du stål til din franske altan, bliver noget af lyset og udsigten blokeret af gelænderet.

 

Glas

Vælger du glas til din værn på altanen, har du mulighed for masser af lys ind i lejligheden og en fuld udsigt. Der bliver også skærmet godt af mod blæst og regn, så du har mulighed for at bruge den i vinterhalvåret også, uden at det bliver en ubehagelig oplevelse.

Sikkerheden er også i top, da mange altan-bygge firmaer i dag selvfølgelig også tager hensyn til den slags.

 

Sikkerheden er vigtigst

Uanset hvilken af de to slags værn du vælger, skal du vide, at sikkerheden er i top. Når man bygger en altan, skal den kunne holde til det meste, og derfor er det også dét, både kommunen og firmaet, der bygger din altan, sætter højest, inden de går i gang med at bygge. Og fordi sikkerheden er vigtig, bliver altanen også bygget ud fra det. Derfor har de fleste firmaer også udviklet på deres altaner, sådan at altanen er lige sikker, uanset hvad du vælger.

 

Det kan dog godt være, de kigger på din lejlighed og bygning og siger, at netop lige her passer det ende eller andet bedre.

 

Se udvalget af både altaner med stål og glas her og bliv klogere på, hvad der passer til dig.

 

Kig videre i disse indlæg:

Find alle de inkluderede priser, når du skal have altaner

En altan forbedrer helt sikkert din sommer

Share

Tags: , , , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.