Cellofan poser: Poser i cellofan kan bruges i gavekurven

Gør indpakningen nem og pæn med cellofanposer (foto: kontorting.dk)

Cellofan bruges ofte til at pakke gaver ind i, da det stadig er muligt at se, hvad det der, der gives, men uden at gå på kompromis med en flot indpakning. Det er årsagen til, at cellofanposer med fordel kan bruges i en gavekurv; både omkring tingene deri, men også om selve gavekurven alt afhængigt af, hvor stor den er. Små marmelader og vin kan eksempelvis sagtens pakkes ind i cellofan, selvom de ikke kræver en indpakning, for det giver blot et ekstra flot udtryk. Cellofanposer giver til gengæld særdeles god mening, hvis du har i sinde at give chokolade eller slik, som ikke er pakket ind. Det kan være små fyldte chokolader eller bland-selv-slik, som vil se ualmindelig godt ud i de små gennemsigtige poser. Fordi poserne er så enkle i sig selv, kan du overveje, om du vil pynte dine poser med eksempelvis bånd eller sløjfe, som kunne være prikken over i’et.

 

Årets firmagaver kan pakkes ind i cellofanposer

Hvis din virksomhed har besluttet, at årets firmagave skal være af den spiselige slags, så vil det som sagt være meget flot at pakke den ind i cellofan. Det gælder dog også, hvis årets gave er materiel, og alle får den samme gave. På den måde bliver gaven præsenteret på en flot måde, og alle kan se, hvad der er blevet givet, hvorfor der ingen hemmelighedskræmmeri er forbundet dermed.

 

Dine cellofanposer kan også fungere godt på messen

Fordi de små poser som sagt er perfekte til at lægge små lækkerier i, vil de også kunne være gode som små gaver til messen. På den måde kan du efterlade potentielle kunder med indtrykket af, at man i din virksomhed går op i detaljerne, hvilket gør det til en enkel reklamegave, der vil blive husket.

 

Cellofan poser: Klik her for at finde et bredt udvalg af cellofanposer.

 

 

Læs mere:

Få styr på billeder og små papirer med fotolommer 10×15

Med de rigtige ringbind kan man binde alt ind

Share

Tags: , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.