Få ekstra plads i København med altaner

En klassisk stålaltan (foto minaltan.d)

En klassisk stålaltan er god til klatreplanter (foto: minaltan.dk)

En altan kan være en hyggelig men også en praktisk foranstaltning. Dog kan pladsen ofte være trængt, så det er en god idé at indrette altanen så optimalt som overhovedet muligt. På den måde er der plads til de ting, vi forbinder med livet på en altan, samtidig med at de ekstra kvadratmeter kan udnyttes praktisk.

 

Altanens flere funktioner

Altanerne bliver mere og mere populære. De betragtes i højere grad som en integreret del af vores hjem, som også kan indrettes, pyntes og forfines lige som vi gør med stue, køkken og soveværelse. Årsagen til den voksende interesse i altaner kan være det manglende natur i bylivet. Beboerne i byen har et større ønske end tidligere om at omgive sig med planter og blomster på altanen. På den måde kan de få lidt natur, selvom de bor midt i byen.

 

Udnyt pladsen i København

Der er begrænset plads på en altan, så det kan være en god idé ikke at overmøblere gulvet, så man beholder den luftige frihed, som er meningen med en altan. Det drejer sig altså i øj grad om at udnytte de få kvadratmeter, man har til rådighed på altanen. Jo mere du kan hænge op, jo mere friplads har du på gulvet. Der tales ofte om to forskellige funktioner, når man snakker om altaner. Det første er nydelse af naturen i sommerhalvåret. Den anden er praktisk opbevaring af ting og sager i vinterhalvåret. Vælger du for eksempel og indrette din altan med en bænk med opbevaringsplads er det oplagt at udnytte pladsen til de ting, du ikke har plads til i lejligheden. Dog skal man være opmærksom på de ting, der ikke tåler vinterens vejr, men ellers er det kun fantasien, der sætter grænser for pladsudnyttelsen.

 

Læs mere om hvordan i får altaner til jeres boligforening i København her

 

Se mere:

En altan forbedrer helt sikkert din sommer

Nyd vejret med sikkerheden i top med altaner i stål

Share

Tags: , , , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.