Få rene vinduer og blanke spejle med glasrens

Rengøring giver et bedre arbejdsmiljø (foto: kontorting.dk)

Kender du ikke det, at man en flot solskinsdag får øje på sine beskidte vinduer? Det er der heldigvis råd for. Glasrens! Det er meget simpelt at bruge og så virker det supereffektivt. Der findes mange forskellige mærker af glasrens derude, og det hele handler om, hvad du ud fra egen erfaring har fundet ud, hvad virker til dine vinduer. Men ofte er det faktisk de billigste, der virker bedste. Den flotte flaske og dyre mærker betyder ikke nødvendigvis, at indholdet virker, som det skal. Derfor skal du ikke lade dig narre.

Hvilken skal jeg vælge?

De mange typer glasrens har efterhånden også udviklet sig i sådan en retning, at man ikke længere behøver bruge hverken en svamp med vand eller børste til at vaske vinduet først, inden du bruger glasrensen. Og det sparer både tid og kræfter. Er du til at købe rengøringsmidler i lidt større mængder, skal du have anskaffet dig en sprayflaske, sådan at det er nemmere at bruge. Når du køber det i større mængder, er det som regel også kraftigere og kan tage både nikotin og olie, men er det ikke nødvendigt, er det måske smart lige at blande det op med lidt vand. Bare så du ikke ætser dine vinduer væk. Husk også at kigge på flasken, for at se hvor stærkt det er. Det kan være, du skal bruge handsker, hvis det er ekstra kraftigt.

Sådan bruger du det

Det er meget nemt at gøre vinduerne rene i dag. Du sprayer simpelthen bare glasrensen på vinduet og tørrer over med en tør klud. Der er ikke behov for vand eller skrabere eller lignende. Det kan være, hvis du skal i gang med spejle eller glasmontre, at du skal være ekstra varsom og bruge en polerklud eller lignende.

Se udvalget af glasrens, både i store og små størrelser lige her.

Find mere herinde:

Koste er et effektivt og hensigtsmæssigt rengøringsudstyr

Multifunktionelle og smarte bomuldshandsker til arbejde

 

Share

Tags: , , , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.