Få styr på billeder og små papirer med fotolommer 10×15

fotolommer kontortingdk

Med fotolommer er det nemmere at gemme og scrappe (foto: kontorting.dk)

Rundt omkring i Danmark er der rigtig mange små virksomheder. Det er faktisk sådan, at der er ganske få store virksomheder i Danmark, derimod er det sådan i det danske virksomhedslandskab, at der hovedsageligt er meget små firmaer i forhold til, hvor mange ansatte, man har. Et stort firma har på nogle områder mere sikkerhed, fordi det har mere at falde tilbage på på en måde. I et mindre firma gælder det altså om at være ekstra god, for at sikre, at der ikke sker nogle fejl. Det handler om at være struktureret i sin arbejdsgang, og det gælder helt ned til de meget små ting.

 

Fotolommer 10×15 er gode til at holde styr på kontakter og regnskabet

Eksempelvis kan det være meget hensigtsmæssigt at få fotolommer 10×15 i forhold til at opbevare mindre sedler og billeder. Her kan disse lommer være gode, fordi de inddeler det mere ind, end hvad der er muligt ved de almindelige A4 lommer, som de fleste kender til. Særligt kan det være en rigtig god ting med fotolommer 10×15, fordi de er ideelle til at opbevare visitkort. Et visitkort er ofte meget småt, og de kan derfor nemt blive væk. Med fotolommer 10×15 bliver det muligt at opbevare sine visitkort nemt, samtidig med, at man har overblikket over sine kontakter.

 

Pas godt på minderne

Det ville være meget ærgerligt og en anelse uprofessionelt at miste en vigtig kontaktoplysninger på en kunde, da et godt netværk er meget vigtigt for langt de fleste af de små firmaer. I forhold til regnskabet og kvitteringer er fotolommerne igen meget ideelle, med disse lommer kan kvitteringer og bonner placeres, så de kan tydes, samtidig med at der er orden på dem. Det er med til at skabe struktur og overblik.

 

 

Få fat i fotolommer 10×15 til firmaet lige hér

 

Læs mere i disse indlæg:

Multifunktionelle og smarte bomuldshandsker til arbejde

En lamineringsmaskine er en nødvendighed i mange situationer

Share

Tags: , , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.