Få styr på papirerne med nye ringbind

Fine ringbind til kontoret (foto: kontorting.dk)

Fine ringbind til kontoret (foto: kontorting.dk)

Ringbind er uundværlige, når man skal opbevare sine papirer. De fleste kender til problemet med at skulle finde en gammel regning i en bunke af usorterede papirer, hvor man ikke ved, om der er tale om reklamepost eller invitationer. I stedet for at have papirerne liggende løst i en bunke kan man nemt og enkelt opsætte et system med ringbind, der giver et godt overblik over dokumenter.

 

Lav et simpelt katalogiseringssystem med ringbind

Når man laver et system til sine papirer, kan man vælge at gøre det på flere forskellige måder. Hvis man ikke modtager mange breve på papirform, kan det være lidt overdrevet at lave en indholdssortering, hvor man bruger et ringbind til regninger og et til invitationer. Derfor kan man vælge at lave et kronologisk system, hvor man simpelthen blot sætter alle dokumenter ind, som de kommer ind ad brevsprækken. På den måde har man altid det nyeste dokument først, når man åbner sit ringbind. Har man bare en nogenlunde idé om, hvornår man har modtaget det dokument, man leder efter i sit system, kan nemt og hurtigt finde dokumentet i et ringbind. Dette system kan eventuelt udvides, så man indsætter katalogiseringsfaner i ringbindet, så hver måned får hver sin farve.

 

Find nemt noterne med en mappe

Dette kan gøre, at overblikket bliver endnu større. Modtager man derimod en masse post hver dag, kan man sagtens have brug for at lave et indholdsbaseret system. Dette system bygger på, at man har et ringbind til hver type dokument, og at man så indsætter de relevante dokumenter i de rette mapper. Får man rigtig mange breve og papirer hver dag, er det måske endda nødvendigt at lave en faneopdeling efter måned igen, så man hurtigt kan finde frem til en regning fra marts eller en indkaldelse til bestyrelsesmøde, man modtog for et par år siden. Uanset om det er til privat eller erhvervsbrug, er et smart indrettet system med ringbind en god måde at sortere sine papirer på.

 

Se et udvalg af billige ringbind her.

 

Kig mere:

Hold hygiejnen i top med en god sæbedispenser

Skån dit gulv med et godt og gennemsigtigt stoleunderlag

Share

Tags: , , , ,

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.