Multifunktionelle og smarte bomuldshandsker til arbejde

Handsker til enhver arbejdsopgave foto kontortingdk

Handsker til enhver arbejdsopgave (foto: www. kontorting.dk)

Bomuldshandsker er særligt gode til dig, der skal arbejde. De er multifunktionelle og kan bruge til mange forskellige arbejdsopgaver. De er behagelige at have på og mange professionelle, der arbejder med hænderne, bruger dem. Du kan både bomuldshandsker hvis du arbejder med messing eller andre metaller, der nemt bliver fedtede. Bomulden gør, at materialet ikke bliver fedtet og du kan nemt arbejde med bomuldshandsker, hvis du eksempelvis laver smykker, da de er meget komfortable og nemme at arbejde med. Bomuldshandsker egner sig også godt, hvis du har sarte hænder.

 

Til mange forskellige formål

Får du nemt udslet eller har du eksem, så kan et par bomuldshandsker sørge for, at du ikke får eksem eller skæller fra hænderne. Har du en tendens til at svede meget, så er bomuldshandsker også gode. De tager sveden og gør, at du eksempelvis ikke glider, hvis du skal holde fast i noget, du ikke må tabe eller give slip på. Til sidst er der også mange, der bruger bomuldshandsker som en inder handske, som de tager inden under et par almindelige handsker. De holder nemlig på varmen og er rigtig gode, når det meget koldt uden for. Bomulden er isolerende og enormt behageligt at have på. Som virksomhed kan du have behov for meget på én gang.

 

Bomuldshandsker i store partier

Gælder det bomuldshandsker, så kan du gennem eksempelvis hjemmesiden kontorting bestille store partier hjem af bomuldshandsker. De har mange varianter af bomuldshandskerne. Du kan også få dem i forskellige størrelser og skal du bestille et stort parti af bomuldshandsker hjem, så bør du vælge forskellige størrelser, med mindre du er helt sikker på, at alle dine medarbejdere bruger samme størrelse. Kontorting har mange andre ting også. Du kan gennem deres hjemmeside eksempelvis bestille firmagaver hjem. Igen kan du få det i store partiet. Du kan også få fat i alt til kontoret.

 

Klik dig ind på www.kontorting.dk og se i deres webshop efter deres mange tilbud.

 

Se mere herinde:

Sådan sparer I i firmaet. Køb billigt kopipapir

Engangsservice sikrer en fri og sjov fest

 

Share

Tags: , , ,

1 Response to "Multifunktionelle og smarte bomuldshandsker til arbejde"

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.