Med de rigtige ringbind kan man binde alt ind

ringbind (foto: kontorting.dk)

ringbind (foto: kontorting.dk)

For mange vil ringbind måske være stereotypen på en kedelig genstand. Der findes næppe noget mindre ophidsende end ringbind. Desværre er det bare med ringbind, som det er med mange andre ulideligt kedelige ting, som selvangivelse og årsopgørelser, at det skal til. De færreste virksomheder kan klare sig fuldstændig uden ringbind. Selv i året 2015.

På trods af at mange forbinder ringbind med noget kedeligt, der hører til på støvede kontorer med revisorer der har mistet livslysten, så kan brugen af ringbind vise sig at være ganske godt givet ud. Har du måske aldrig bandet og svovlet over at du, igen igen, er lykkedes med at få en vigtig kvittering til at forsvinde? Den dag din nye kombi-mikroovn er gået i stykker, kan det vise sig at være endda særdeles godt givet ud, at have gemt kvitteringen i et ringbind.

Digitaliseringen går stærkt. Især i Danmark, som kan bryste sig af at være blandt bannerførerne inden for digitalisering over en bred kam. Alligevel er vi dog ikke nået dertil, hvor papir og udskrifter er noget vi taler nostalgisk om. Der findes stadig så tilpas mange papirer at holde styr på, at et ordentligt sæt ringbind kan give lige netop det overblik, der gør at du ikke mister de allervigtigste papirer.

Ringbind i alle afskygninger

Et ringbind er ikke bare et ringbind. Der findes så uendeligt mange ringbind. Fra de helt traditionelle ringbind i pap med metalhjørner og et hul i ryggen, til ringbind i gennemsigtigt plastic, der kan bruges til at aflevere en flot opgave. Ikke nok med at ringbind er gode til at håndtere alverdens papirer, det er også yderst brugbart til at holde styr på en samling af brændte dvd’er. Med de rigtig plasticlommer specialindrettet til at holde dvd’er, kan du uden videre få det forkromede overblik over alle cd’er og dvd’er.

Find det ringbind du skal bruge på www.kontorting.dk

Share

Tags:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.