Sådan sparer I i firmaet. Køb billigt kopipapir

kopipapir (foto: kontorting.dk)

kopipapir (foto: kontorting.dk)

Hver dag kører mange tusinde siders kopipapir ud af maskinerne i de danske virksomheder. Alt lige fra e-mails, fakturaer, ordresedler, regnskaber, lønsedler, breve, regneark og mange andre papirsager er nødvendige for at holde virksomheden i gang. Der er også i de seneste år kommet mere fokus på de miljømæssige påvirkninger af brugen af papir. Derfor er både virksomhederne mere opmærksomme på at minimere forbruget, og producenterne og distributørerne er mere opmærksomme på at skaffe papir fra mere miljøvenlige kilder.

Køb kopipapir ind til kontoret

Der findes nogle helt generelle tiltag, som kan nedsætte brugen af kopipapir i en virksomhed. For eksempel kan man indstille ens printere og kopimaskiner til at printe på begge sider af et stykke papir. Dermed kan man i nogle sammenhænge nedsætte forbruget af papir til det halve.

Selvom mange virksomheder i flere år har været i gang med en større digital omstrukturering, netop for at minimere antallet af fysiske papirer, så er der stadig en række opgaver, der bedst løses ved at have informationerne printet ud på papir. Dermed er virksomhedens udgifter forbundet med papiret stadig en større udgift.

Hvis man som virksomhed skal ud og indkøbe kopipapir, så er det vigtigt at finde en leverandør, der både er konkurrencedygtig i forhold til prisen, kvaliteten på papiret og på miljøaftrykket papiret sætter på naturen.

Find den rigtige leverandør af kopipapir

Derfor er det en god idé for virksomhederne at holde øje med de mange muligheder. På internettet kan man hurtigt få et overblik over de forskellige leverandører og deres priser og produkter. Der kan ofte være nogle stordriftsfordele eller storkøbsaftaler, som kan gøre indkøbet af kopipapir billigere for den enkelte virksomhed. Dette kræver selvfølgelig, at virksomheden har den fornødne plads til at opbevare den store mængde papir over længere tid. Dette kan ikke altid betale sig, da pladsen for nogle virksomheder er mere værd i sig selv, end det beløb som virksomheden sparer ved at købe stort ind.

 

Hvis du vil vide mere om kopipapir

 

Kig videre her:

Farvepatroner giver det perfekte spil til personlige print

En glastavle er både god at skrive på og hænge ting på

Share

Tags: , , ,

3 Responses to "Sådan sparer I i firmaet. Køb billigt kopipapir"

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.